Enter your keyword

СЕМИНАРИ

Hot
course_02
66

СЕМИНАР ЗА НАСТАВНИЦИ

5,200.00 ден
2 ДЕНА РАНКО РАЈОВИЌ Напреден

Фактот дека човековиот мозок се развива над 50% до 5 год. возраст е доволна причина за примена на специјализирана образовна програма уште во најрана возраст. Одговорноста на општеството, локалната заедница и родителите е да не се пропушти овој значаен период и максимално да се поттикне развојот на биолошкиот потенцијал на секое дете.

New
СЕМИНАР ЗА РОДИТЕЛИ
66

СЕМИНАР ЗА РОДИТЕЛИ

1,600.00 ден
1 ДЕН РАНКО РАЈОВИЌ Почетен

Почитувани родители, Ве известуваме дека на 4 јуни 2017 година во Скопје ќе се одржи семинар за родители на тема НТЦ систем на учење –Стимулација за развој на севкупните способности кај децата. Предавач е авторот на Програмата НТЦ системот на учење, д-р Ранко Рајовиќ, претседател на одборот за талентирани на МЕНСА International. Со НТЦ системот […]