Enter your keyword

Course

СЕМИНАР ЗА РОДИТЕЛИ

New

About Instructor

Почитувани родители,

Ве известуваме дека на 4 јуни 2017 година во Скопје ќе се одржи семинар за родители на тема НТЦ систем на учење –Стимулација за развој на севкупните способности кај децата.

Предавач е авторот на Програмата НТЦ системот на учење, д-р Ранко Рајовиќ, претседател на одборот за талентирани на МЕНСА International.

Со НТЦ системот на учење се зголемува интелектуалниот потенцијал кај детето, со што се развива брзината на размислување и заклучување – т.н. функционалното знаење.

Фактот дека човековиот мозок се развива над 50% до 5 год. возраст е доволна причина за примена на специјализирана образовна програма уште во најрана возраст.
Одговорноста на општеството, локалната заедница и родителите е да не се пропушти овој значаен период и максимално да се поттикне развојот на биолошкиот потенцијал на секое дете.

Пријавување и информација:

Пријавувањето е на на следнава електронска пошта: contact@ntc.mk

Ве молиме да ни го потврдите вашето присуство најдоцна до 29.05.2017 година – понеделник

Износ за котизација по учесник: 1600 ден.

Котизацијата опфаќа: учество на семинарот, печатени материјали, освежување за време на паузата

Траењето на семинарот е од 10 – 14 часот.

Reviews Statistic

0
0 out of 0
0 Ratings
5 Start 0
4 Start 0
3 Start 0
2 Start 0
1 Start 0

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СЕМИНАР ЗА РОДИТЕЛИ”

ПОЧЕТОК 2017-06-04
ВРЕМЕ ТРАЕЊЕ 1 ДЕН
НИВО Почетен
Цена 1,600.00 ден

СПОДЕЛИ